U knjižnici se tražilo mjesto više, a sljedeće subote pripremaju program iznenađenja
16/12/2019

U knjižnici se tražilo mjesto više, a sljedeće subote pripremaju program iznenađenja

„Čarobna božićna priča” u Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice okupila je velik broj mališana, pa se tražilo i mjesto više. Jer nastupe svojih mališana podržali su i roditelji, braća, sestre te bake i djedovi. U izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice nastupile su djevojčice iz Plesnog studija Shine, koje vodi trenerica Maja Zec, a otplesale su čak tri koreografije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANakon gromoglasnog pljeska kojim je ispraćen njihov zadnji nastup uslijedila je pričaonica. Djeca su pažljivo slušala priču o božićnim poklonima koju im je iščitala volonterka Ivana Neznanović, a onda su se priključili zanimljivim radionicama izrade čestitki i raznih blagdanskih likova. Njihovu kreativnost dodatno su poticale voditeljice radionica, volonterke i odgojiteljice, Valentina Stanković Dervić i Ivana Neznanović.

„Izuzetno sam zadovoljna održanim aktivnostima, brojnom publikom i zahvalna sam našim volonterima koji su dali sve od sebe kako bi djeci bilo uistinu zanimljivo. Odaziv djece ponovio se i na nedjeljnoj aktivnosti „Dječji kutak” gdje ih je bilo čak 40.” – rekla je ravnateljica knjižnice Silvija Šokić. Posebne zahvale ravnateljica je uputila svim odgajateljicama, volonterkama Jasni Majer, Valentini Stanković Dervić, Ivani Neznanović, Jadranki Lukavski, Viktoriji Baričević, Valentini Vondrak i Tihani Barić.

Sljedeće subote nastavlja se prošireni blagdanski program „Čarobne božićne priče” u knjižnici pa sve mališane i roditelje očekuje nastup ritmičke skupine DND-a kao i radionice. I malo iznenađenje, otkriva nam ravnateljica.