Teška prometna nesreća u Zoljanu sa smrtnim posljedicama
15/08/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer 14. kolovoza, oko 16,25 sati, u Našicama, na državnoj cesti DC 53 dogodila se prometna nesreća u kojoj je putnica iz osobnog automobila 66-godišnja hrvatska državljanka smrtno stradala. Do prometne nesreće došlo je na način kada se 52-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila, kretao iz smjera Požege u smjeru Našica te je prešao na lijevu prometnu traku. U tom trenutku udario je u autobus, koji se kretao iz suprotnog smjera, a s kojim je upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču osobnog automobila su konstatirane teške tjelesne ozljede dok je putnica iz osobnog automobila od zadobivenih ozljeda preminula u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Državna cesta D-53 u vremenu od 16,40 do 18,20 sati bila je zatvorena zbog obavljanja očevida.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKrađa bicikala

Jučer, 14. kolovoza, oko 6 sati, u Osijeku, nepoznati počinitelj ukrao je dva bicikla koja su se nalazila u hodniku stambene zgrade. Vlasnicima je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Pronašao ručnu bombu

Jučer, 14. kolovoza, oko 15,35 sati, u Osijeku, građanin iz Osijeka pronašao je u bajeru ručnu bombu M-75. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko-baranjske bombu je s mjesta pronalaska na siguran način izuzeo.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede dok je jedna osoba smrtno stradala. Ostalih osam prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se sedam prometnih nesreća, a na području Belog Manastira, Našica i Belišća po jedna prometna nesreća.

Foto: arhiva