Teška prometna nesreća s ozljeđenima – Frontalni sudar vozila našičkih i požeških tablica
08/10/2019

Preplatite se
TV Našice

Kako saznajemo od portala Požega.eu danas oko 16 sati u mjestu Bektež došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je, prema prvim informacijama ozlijeđeno troje odraslih osoba i jedno dijete. Kako navadi dalje pozega.eu, nesreća se dogodila kako zbog oduzimanja prednosti prolaska na skretanju iz Bekteža prema Gradištu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPrema prvim saznanjima, vozilo VW Polo požeških registarskih oznaka kretalo se iz pravca Našica prema Požegi, a Hyundai, našičkih registarskih oznaka iz pravca Požege prema Našicama. Isto tako, za sada neslužbeno i prema riječima očevidaca vozilo Hyundai je imalo namjeru skrenuti s glavne ceste na sporednu, prema Gradištu, kojom je radnjom oduzelo prednost prolaska Polu uslijed čega je došlo do izravnog sudara. U Polu se nalazio otac s 10-godišnjim djetetom, dok su se u vozilu Hyundai nalazile dvije starije osobe.

Uz tim medicinske pomoći pomoć unesrećenima pružali su i članovi Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, Dobrovoljno vatrogasnog društva Bektež i Kutjevo.

Promet kroz Bektež se kreće otežano, a po dovršetku policijskog očevida bit će poznato više detalja o uzroku prometne nesreće i težini ozljeda unesrećenih.

Više saznajte na: pozega.eu

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji