Svi prate Svjetsko prvenstvo u rukometu i svaki potez igrača RK Nexea
15/01/2019

Vjerujemo kako veliki broj navijača rukometnog kluba Nexe ovih dana itekako boravi pred malim ekranima i zdušno bodri svaki potez naše reprezentacije.

Preplatite se
TV Našice

Isto tako uvjereni smo kako je jedan od razloga i to što na ovom svjetskom prvenstvu u Njemačkoj nastupaju i igrači RK Nexe Marin Šipić i Ivan Vida, a tu je i naš Halil Jaganjac koji trenutno nije u igri, ali ipak očekujemo da ga izbornik Lino Červar uvede u koju od utakmica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU utakmicama koje su iza nas posebno se istaknuo naš Marin Šipić i pohvale na njegove poteze pljušte na sve strane. U posljednjoj utakmici koju je Hrvatska reprezentacija odigrala protiv Makedonije Šipićev postotak pogodaka iznosio je odličnih 80 posto i sigurni smo kako je jedan od najzaslužnijih za tako visoku pobjedu. Također je za spomenuti kako je prvi gol u reprezentaciji ubilježio i naš Ivan Vida te nas i to jako veseli jer znamo koliko je to potrebno za samopouzdanje.

Pred našom reprezentacijom je još veliki broj utakmica tako da ovom prilikom želimo svima čestitati na dosadašnjem rezultatima, uz želje da se ovako sjajne predstave nastave.

Što se tiče RK Nexe, prije nekoliko dana, nakon zasluženog odmora, nastavljeni su treninzi i pripreme za vrlo važne utakmice koje nam uskoro dolaze. U prošli četvrtak 10. siječnja odigrana je prijateljska utakmica u Mađarskoj s RK Komlo, a već sutra u Požegi očekuju nas također čak dvije utakmice protiv domaćina Požege te gostiju Komlo iz Mađarske. Nakon tih utakmica na redu je i prijateljska utakmica u Sloveniji protiv Dobove, a onda nam dolazi 24.01. i prva službena utakmica SEHA Lige RK Steaua vs RK Nexe.

Za kraj napominjemo kako ćemo sutrašnje utakmice RK Nexe vs RK Komlo i RK Požega vs RK Nexe prenositi uživo na RK Nexe youtube kanalu. Prva utakmica započinje u 17 sati dok se druga igra odmah nakon prve.

Sretno Gromovima sutra u Požegi, a također na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji