Sutra finale malonogometnog turnira
03/01/2020

Finale 17. Božićnog malonogometnog turnira u Našicama održat će se sutra, 4. siječnja 2020. godine s početkom u 18 sati. Prvo će se prema tradiciji održati utakmice završnog poretka kod veterana. Nakon dvije veteranske utakmice, u 19:15 sati nastupit će našičke mažoretkinje Dora, a nakon njih u 19:30 održat će se revijalna utakmica Ženske selekcije NK NAŠK i Policije u zajednici Našice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAIpak najvažniji dio večeri, započinje u 20 sati, izvlačenjem tombola za gledatelje, te prvom utakmicom u seniorskoj konkurenciji, onom koja će izroditi trećeplasiranu ekipu. Slijedi red tombola, a onda i dugo iščekivana utakmica, ona za pobjednika ovogodišnjeg turnira. Najboljim nogometašima nagrade i medalje uručit će predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Vercingetoriks Antolović, gradonačelnik Josip Miletić, te dogradonačelnici i predsjednik Gradskog vijeća.

Podsjetimo, organizator ovog tradicionalnog turnira u Našicama je Športska zajednica Grada Našica, a generalni pokrovitelj Grad Našice.