Suradnjom do novog računala za djecu u Udruzi “Prijateljstvo”
16/11/2019

Jučer, 14.11. održano je uručenje 1. novog računala za djecu i učenike u Udruzi “Prijateljstvo”- Feričanci za čiju je nabavu zaslužna suradnja Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci, Biciklističkog kluba Našice i Savjeta mladih općine Feričanci.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANaime, donacijama od 4. Feričanačke biciklijade koje je organizirala Udruga “Prijateljstvo” u suradnji sa Biciklističkim klubom Našice i turnira u odbojci na pijesku i boćanju kojeg je organizirala Udruga “Prijateljstvo” i Savjet mladih općine Feričanci prikupljena su financijska sredstva za kupnju novog računala za rad djece i učenika.

Ovo je nastavak projekta “Informatika za sve” u kojem je cilj nabava 10 novih računala. Predsjednik Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci, Alen Dado, predsjednik Biciklističkog kluba Našice, Ivan Adžić i predsjednik Savjeta mladih općine Feričanci, Petar Gregurić izrazili su zadovoljstvo što se suradnjom došlo do cilja i kupnje novog računala. Iste aktivnosti su dogovorene i za iduću godinu u kojoj se nadaju još boljem odazivu sudionika biciklijade i turnira. Dodjeli računala su prisustvovali i članovi Biciklističkog kluba Našice, Mario i Matej Firšt, te volonteri Udruge “Prijateljstvo” Samir Panić i Antonio Benović.

Pročitajte još