Stravična prometna nesreća u kojoj su 3 mlade osobe izgubile život – Automobil prepolovljen
04/01/2020

Preplatite se
TV Našice

Nažalost, subotnji dan je započeo vrlo loše jer su se tri mlada života zauvijek ugasila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANaime, kako saznajemo od PU Osijek, jutros, oko 5 sati u Osijeku u ulici Cara Hadrijana bb, kod “remize”, u blizini raskrižja Trpimirove i Ulice cara Hadrijana, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su tri mlađe osobe smrtno stradale dok je jedna teško ozlijeđena i prevezena u KBC Osijek. U ovoj stravičnoj prometnoj nesreći sudjelovalo je jedno vozilo koje je sudaru u potpunosti uništeno.

Do prometne nesreće je došlo, kako je izjavio Zoran Kon glasnogovornik PU OBŽ, uslijed neprilagođene vožnje uvjetima na kolniku zbog čega je vozilo izletilo s ceste.

 

Kako smo mogli u međuvremenu saznati, smrtno su stradali mlađe osobe, koji su se vozili u automobilu marke BMV, koji je pri udaru u drvo u potpunosti uništen, točnije raspolovljen, a dijelovi su razbacani na sve strane.

Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđena osoba u životnoj opasnosti, a također neslužbeno da se radi o 21-godišnjakinji koja se u trenutku nesreće nalazila iza suvozačkog sjedala.

 

Ovim putem pozivamo sve na pojačan oprez, da smanje brzinu i prilagode vožnju uvjetima na cesti kako bi se ovakve ili slične prometne nesreće smanjile na minimum.

Nažalost, Osijek, ali i cijelu Hrvatsku potresla je još jedna nedavna prometna nesreća koja se dogodila nedaleko ove, u kojoj je poginuo i glumac Aleksandar Bogdanović na kojeg je naletio 22-godišnjak. Ovakve, ali i druge prometne nesreće događaju se prečesto, pa se nadamo kako će nadležne institucije učiniti sve kako bi se svemu ovome stalo na kraj i kako bi se pokušalo smanjiti broj poginulih u prometu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji