Stravična prometna nesreća u kojoj su 3 mlade osobe izgubile život – Automobil prepolovljen
04/01/2020

Nažalost, subotnji dan je započeo vrlo loše jer su se tri mlada života zauvijek ugasila.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANaime, kako saznajemo od PU Osijek, jutros, oko 5 sati u Osijeku u ulici Cara Hadrijana bb, kod “remize”, u blizini raskrižja Trpimirove i Ulice cara Hadrijana, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su tri mlađe osobe smrtno stradale dok je jedna teško ozlijeđena i prevezena u KBC Osijek. U ovoj stravičnoj prometnoj nesreći sudjelovalo je jedno vozilo koje je sudaru u potpunosti uništeno.

Do prometne nesreće je došlo, kako je izjavio Zoran Kon glasnogovornik PU OBŽ, uslijed neprilagođene vožnje uvjetima na kolniku zbog čega je vozilo izletilo s ceste.

 

Kako smo mogli u međuvremenu saznati, smrtno su stradali mlađe osobe, koji su se vozili u automobilu marke BMV, koji je pri udaru u drvo u potpunosti uništen, točnije raspolovljen, a dijelovi su razbacani na sve strane.

Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđena osoba u životnoj opasnosti, a također neslužbeno da se radi o 21-godišnjakinji koja se u trenutku nesreće nalazila iza suvozačkog sjedala.

 

Ovim putem pozivamo sve na pojačan oprez, da smanje brzinu i prilagode vožnju uvjetima na cesti kako bi se ovakve ili slične prometne nesreće smanjile na minimum.

Nažalost, Osijek, ali i cijelu Hrvatsku potresla je još jedna nedavna prometna nesreća koja se dogodila nedaleko ove, u kojoj je poginuo i glumac Aleksandar Bogdanović na kojeg je naletio 22-godišnjak. Ovakve, ali i druge prometne nesreće događaju se prečesto, pa se nadamo kako će nadležne institucije učiniti sve kako bi se svemu ovome stalo na kraj i kako bi se pokušalo smanjiti broj poginulih u prometu.

Pročitajte još