Srednjoškolci u blagdanskom raspoloženju
25/12/2019

Preplatite se
TV Našice

Blagdanski ugođaj ušao je i između zidova Srednje škole Isidora Kršnjavog, pa su djelatnici i učenici, kao i u drugim školama, ukrasili hol škole te organizirali nekoliko humanitarnih akcija. Tako su učenici trgovačke struke s prof. Jasnom Penić obilježavajući božićne blagdane izradili, od prirodnih materijala, ukrase za božićnu jelku, a vjeroučiteljica Nikolina Pavlović i učenici 4. a og. 2. a og i 3. a og ukrasili pano u holu škole.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANjima su se pridružili učenici soboslikarske struke koji su izradili prigodne božićne poklone, kao i učenici 2. razreda Damir Bulat, Marsel Gubić i Danijel Šavora sa svojim nastavnicima, prof. Draganom Bogojević i stručnim učiteljem Zlatkom Stuparićem. Dok su učenici poljoprivredne struke, s prof. Vericom Franjin, u holu škole izložili i prodavali božićnu pšenicu za potrebe rada Učeničke zadruge Isidora. Već tradicionalno, u organizaciji vjeroučitelja, a uz pomoć učenika, roditelja i nastavnika, tijekom prosinca održana je akcija prikupljanja materijalne pomoći učenicima škole koji žive u teškim životnim uvjetima. Ovo je već jedanaesta godina u kojoj učenici rado sudjeluju u humanitarnoj akciji te donose u školu razne prehrambene i neprehrambene namirnice.

A blagdanski, ali i školski dani, barem za ovaj dio godine zaokruženi su prigodnim božićnim domjenkom kojeg su priredili učenici ugostiteljske struke sa svojim stručnim učiteljima Anom Mirković, Jerkom Amidžićem, Stanislavom Vinkovićem i Antonelom Glušac. Dok su u organizaciji Vijeća učenika, 23. prosinca, održane karaoke. Tako su hrabri učenici 2. b og, 4. pmg, 4. a og, 4. b og zapjevali sljedeće skladbe: Božić dolazi, Od Božića do Božića, Sretan Božić, Sretna Nova godina i Sretan Božić svakome. Također, zapjevao je, uz akustičnu gitaru, i Karlo Vulić iz 4. pmg. 

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji