Srednjak svakim danom pun djece i odraslih
31/07/2020

U ove vrlo vruće dane, kada temperatura zraka zna biti debelo iznad 30 stupnjeva, važna je prevencija, hidracija i što manje izlaganje suncu. Ukoliko se to baš mora, zbog posla ili slično, pobrinite se da sa sobom uvijek imate dovoljne količine vode. Ipak, također je važno i boraviti na svježem zraku, pa mi svakako preporučamo izlazak ili u rane jutarnje sate ili pak kasno navečer. Zatvaranje u kuće s klimom cijeli dan nije baš dobro rješenje, pa odlazak u vrijeme kada sunce malo „olane” nije loše.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAJedno od mjesta koje Našičani u zadnje vrijeme rado koriste je sigurno popularni „Srednjak”, igralište između srednje škole Isidor Kršnjavi i osnovne škole Dore Pejačević. Iako zna biti i ranoranilaca, u večernjim satima na Srednjaku zna biti do 100-tinjak djece i odraslih koji uživaju na stvarno prekrasnom igralištu. Najviše je sugrađana od 20 do 22 sata, kada temperature lagano padnu na ugodnu razinu, pa se upravo u to doba najviše igra košarka, nogomet ili tenis, a mnogi i trče na novo postavljenom tatranu ili koriste sprave za vježbanje.

U svakom slučaju, ukoliko nemate što za raditi u večernje sate, dođite na Srednjak i relaksirajte se kako bi što lakše i bolje mogli u krpe.