Dan otvorenih vrata – Srednja škola Isidora Kršnjavog
13/04/2019

Dan otvorenih vrata – Srednja škola Isidora Kršnjavog

Preplatite se
TV Našice

Aktivan tjedan imali su učenici srednje škole jer raznim aktivnostima obilježili su Projektni tjedan koji se nadovezao na nacionalnu inicijativu Festivala znanosti. Jučerašnji dan ujedno je bio i prezentacijski dan svih aktivnosti, usmjerenja, ali i dostignuća koja su učenici stekli i realizirali tijekom cijele školske godine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATema koja se provlačila kroz raznolike radionice bila je „Boje” pa su tako one bile prisutne u slasticama, bile su izrečene kroz glazbu, neke boje čak su izronile iz kemijskih pripravaka, a neke su prezentirane kroz Srednji vijek. Holom škole sezali su mirisi slanih i slatkih delicija učenika ugostiteljskih zanimanja. Slastičari su tako napravili Duginu tortu, pekli palačinke u boji, kuhari su prezentirali jela iz zemalja koje su posjetili kroz Erasmus + projekt dok su konobari napravili nekoliko vrsta voćnih napitaka u raznim bojama.

“Danas smo održali 23 različite aktivnosti koje su pripremili učenici i profesori i smatram da smo pokazali onu ljepotu znanosti budući da smo povezali nekoliko aktivnosti, Festival znanosti, Projektni tjedan, Dan otvorenih vrata i Sajam vježbeničkih tvrtki.” – rekao je ravnatelj Željko Filjak.

Cijela škola bila je okupana bojama, a u svakoj su se učionici održale razne radionice koje su okupile velik broj učenika ove škole, ali i djece iz osnovnih škola iz Našica i šire. Sportska dvorana bila je mjesto održavanja 14. Sajma vježbeničkih tvrtki na kojima su prezentirane kreativne poslovne ideje.

U školskoj knjižnici su se okupila djeca s posebnim potrebama iz Osnovne škole kralja Tomislava, Osnovne škole Josipa Jurja Strossmayera Đurđenovac, ali i učenici srednje škole kojima su kreativnu radionicu, predstavu i plesnu točku priredili volonteri udruge „Otvoreno srce”.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji