Socijalna samoposluga primila velik broj donacija
20/07/2019

Socijalna samoposluga primila velik broj donacija

Preplatite se
TV Našice

Iako je ljetna stanka u Socijalnoj samoposluzi u Našicama već u tijeku, članovi udruge Dar dobrote ipak ne miruju, nego vrijedno preuzimaju bogate donacije. Tako su nedavno napravili reorganizaciju samoposluge čime su osigurali dodatan skladišni prostor te omogućili bolju organizaciju prilikom preuzimanja donacija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKao što je bilo i najavljivano i ovogodišnji Moto susreti održani u Našicama imali su humanitarnu notu, pa je tako prošlogodišnjoj donaciji rashladne vitrine, dodana i ovogodišnja, stola. Volonteri samoposluge tijekom pet godina djelovanja svakih nekoliko mjeseci rade inventuru i uvijek im je, kažu, nedostajao stol. “Stol će nam pomoći u smislu ostavljanja hrane na njemu dok brojimo, pa i čak banalnog popisivanja da volonteri ne moraju šarati po ceduljicama na podu. Vjerujte da je bilo svakakvog snalaženja.” – ističe predsjednik udruge Robert Kresić.

Osim popisivanja poslužit će i prilikom sastanaka Upravnog odbora. Uz to skladište je sada bogatije i za jednu policu, treću po redu. Naime, micanjem starog pulta i postavljanjem novog rađenog po mjeri oslobodio se prostor za njeno postavljanje, a ona će biti od velike pomoć kod većih donacija kada se skladištilo na razne načine, jer drugih opcija nije bilo. “Policu je, kao i prethodne dvije, napravio naš veliki prijatelj gospodin Josip Umiljanović iz Martina, i to potpuno besplatno kao i svaki put dosad.” – zahvaljuju iz Socke.

No dobrim vijestima tu nije kraj, pa je ovaj hvalevrijedan projekt bogatiji i za još jednu rashladnu vitrinu koju je donirala tvrtka Našicecement. “Naime, nakon činjeničnog nedostatka opreme za osiguranje posebnih uvjeta skladištenja hrane, a posebice zbog činjenice da smo registrirani posrednici u doniranju hrane dali smo se u nabavku još jedne rashladne vitrine.” – objavili su iz Socke. Vitrina sada čeka da bude napunjena i svi proizvodi podijeljeni, no to, ističu iz udruge neće biti problem, jer su već u prvoj polovici ove godine korisnicima donirali oko tonu i pol mliječnih proizvoda. Nakon ovih velikih donacija, članovi udruge, zahvaljuju svim dragim ljudima na njihovoj empatiji, suradnji i volji za pomoći.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji