Socijalna samoposluga Našice nastavlja s radom
31/05/2020

Nakon što je sredinom ožujka zbog epidemije virusa COVID-19, a po preporuci nadležnih tijela, zatvorila svoja vrata u direktnom radu s korisnicima, od 1. lipnja ponovno počinje s redovitom radom Socijalna samoposluga Našice. Tako će ponovno korisnici moći doći po svoje donacije u redovitim radnim terminima svaki ponedjeljak i četvrtak od 17 do 19 sati.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASam način rada bit će nešto izmijenjen. Naime, u Socijalnu samoposlugu moći će ulaziti jedan po jedan korisnik, a ispred same Socijalne samoposluge će korisnici morati održavati socijalnu distancu od 1,5 metar. Iako će to ponešto usporiti rad, iz udruge Dar dobrote mole korisnike za strpljenje i razumijevanje.

 

 

Također, volonteri udruge mole građane da ukoliko su u mogućnosti da podrže rad Socijalne samoposluge donacijom hrane i drugih potrepština jer su potrebe doista velike. Svakako su razlog tomu nemogućnost održavanja redovitih akcija u trgovačkim centrima, ali i povećane potrebe zbog financijske nesigurnosti i nestabilnosti uzrokovanih epidemijom.