Sljedeća sjednica Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem održat će se u Našicama
11/12/2019

U Vukovaru je 9. prosinca održana 10. sjednica Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem gdje je nazočio premijer Andrej Plenković te brojni ministri, župani i gradonačelnici. Sjednica je održana s ciljem rezimiranja dosadašnjih postignuća Projekta Slavonija, Baranja i Srijem, kao i pripreme za uključivanje Projekta u novi Višegodišnji financijski okvir Europske unije (2021.-2027.) kako bi se postigao ravnomjerniji razvoj pet slavonskih županija u usporedbi s ostatkom Hrvatske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa tom su sastanku donešene i neke važne odluke za Grad Našice, posebice one koje se tiču projekta obnove kulturne baštine.

„Jedna lijepa vijest za nas je da će upravo sljedeća, 11. sjednica, biti održana u gradu Našicama. Zahvaljujem svima onima koji su prepoznali naš grad kao potencijalnog dobrog domaćina sljedeće sjednice Savjeta. Uvjeren sam da ćemo to i biti, svim dragim gostima, ministrima i našem premijeru.” – rekao je gradonačelnik Josip Miletić naglasivši da, prema tradiciji, grad domaćin uvijek dobije dodatna sredstva kojima se i oni ovoga puta nadaju.