Borba za 2. mjesto uz piće dobrodošlice od 18:30 sati
24/05/2018

Gromovi uskoro završavaju još jednu rukometnu sezonu. Nakon ostvarenih uspjeha u SEHA ligi, EHF kupu i Hrvatskom rukometnom kupu pred nama su još 2 ispita u Ligi za prvaka.

Preplatite se
TV Našice

Nedjelja, 20 sati, Nexe – Dubrava

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAGromovi uskoro završavaju još jednu rukometnu sezonu. Nakon ostvarenih uspjeha u SEHA ligi, EHF kupu i Hrvatskom rukometnom kupu pred nama su još 2 ispita u Ligi za prvaka.

Naši dečki već godinama nižu uspjehe kako na domaćim terenima, tako i na onima van naše lijepe naše što pokazuje činjenica da nam je ovo već 6. sezona SEHA regionalne lige. Ove sezone osvojili smo 2. mjesto u Hrvatskom rukometnom kupu, ostvaren je povijesni rezultat u EHF kupu i pred nama je prilika za 2. mjesto u Ligi za prvaka.

Trenutna situacija na tablici je obećavajuća. PPD Zagreb je uvjerljivo na prvom mjestu, a mi i Dubrava (s kojom u nedjelju igramo uzvratnu utakmicu u 20 sati) dijelimo isti broj bodova. Na samom početku Lige za prvaka utakmicu u Dubravi smo nažalost izgubili pa nam je u nedjelju idealna prilika da izravnamo račune i pokažemo svoje kvalitete i sposobnosti. S pobjedom u ovoj utakmici potvrđujemo 2. mjesto i samim time natjecanje u SEHA ligi iduće sezone nije upitno.

Vjerujemo u naše dečke i nadamo se najboljem ishodu! A za vas, drage naše i vjerne navijače, pripremili smo piće dobrodošlice na sam dan utakmice pred dvoranom OŠ kralja Tomislava od 18 i 30. Vidimo se! 🙂

SEHA 14. kolo
Nexe – Tatran Prešov
Našice
3.2.2019.
Please Wait...
Tekst: Ana Govorko
Foto: Josip Ledinšćak

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji