RK NEXE za djecu SOS Dječjeg sela Ladimirevci
28/11/2020

NK Šipovac treću godinu zaredom organizira dobrotvornu akciju “Budi mi prijatelj”, kojoj je cilj donirati poklone za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Ekipa “Tri šešira” sa Šipovca krenula je u organizaciju ove akcije u koju se ponovno uključio i RK NEXE. Na jučerašnjem treningu igrači su predsjedniku NK Šipovac Franji Božičeku simbolično uručili dva dresa RK NEXE s potpisima svih igrača, koji će biti ponuđeni na prodaju u aukciji, kako bi se prikupilo što više novčanih sredstava.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPrema riječima Saše Barišića Jaman, našički su se Gromovi i ove godine vrlo rado uključili u ovu hvale vrijednu akciju, a osim potpisanih dresova Halila Jaganjca i Tomija Vozaba, odlučili su donirati i novac koji su međusobno prikupili: “Bez puno razmišljanja smo se i ove godine uključili u akciju “Budi mi prijatelj”. Bili smo iznimno sretni kada smo prošle godine vidjeli za koju je svotu prodan dres RK NEXE na aukciji, a za svaku je pohvalu i ukupan iznos koji je prikupljen u prošlogodišnjoj akciji. Nadamo da će i ovogodišnja aukcija biti uspješna i da će naši dresovi postići visoku cijenu, kako bi se skupilo čim više novca i kupile potrebne stvari za djecu u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Nadam se da ćemo im barem malo uljepšati nadolazeće blagdane.” – napomenuo je Sale.

 

Predsjednik NK Šipovac Franjo Božiček nije krio svoje zadovoljstvo suradnjom s RK NEXE, jer kako je napomenu, još se jednom pokazalo da našički rukometaši nisu nositelji kvalitete samo u sportskom smislu, već isto tako i u ljudskom. Popularni “Brico” iskoristio je prigodu još im se jednom od srca zahvaliti, te je dodao: “Ovo je treća godina kako organiziramo ovu donatorsku akciju, u kojoj su uz RK NEXE sudjelovali i brojni drugi sportski klubovi i udruge. Uoči Božića odlazimo u SOS Dječje selo Ladimirevci i doniramo poklone djeci koja su u potrebi. Inače, ovo je samo jedna u nizu akcija koje organizira ekipa Tri šešira, čije djelovanje možete pratiti na našoj facebook stranici. Aukcija dresova RK NEXE bit će u srijedu 2. prosinca i trajat će 24 sata, a nakon ove aukcije bit će održana i aukcija dresova “velike četvorke” – Dinama, Hajduka, Rijeke i Osijeka. Riječ je o dresovima koji su nošeni u ovoj sezoni s potpisima igrača i iskreno se nadam da će postići dobru cijenu kako bismo prikupili dovoljno novca za nabavku svih potrebnih poklona za klince u Ladimirevcima.”

 

Više o akciji i pravilima sudjelovanja na aukcijama možete pronaći na facebook stranici “Tri šešira”.

 

Foto: Tri šešira