Rukometaši RK Nexe na Lino višebojcu u Podgoraču
23/11/2018

Rukometaši RK Nexe na Lino višebojcu u Podgoraču

Preplatite se
TV Našice

Jučer je u Osnovnoj školi Hinka Juhna Podgorač održano sportsko natjecanje djece Lino višebojac za Osječko – baranjsku županiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa natjecanju je bio veliki broj djece, koja su se natjecala u rukometu, nogometu, košarci, trčanju, skoku u dalj, štafetnim igrama, povlačenju konopca te skakanju u vreći.

Ovom veselom sportskom druženju pridružili su se i naši rukometaši Vedran Zrnić i Halil Jaganjac.

Djeca su se jako razveselila kada su vidjela poznate sportaše kako se druže s njima i sudjeluju u igrama. Na kraju natjecanja naši rukometaši podijelili su i nagrade najboljima.

Ravnateljica Osnovne škole Hinka Juhna Podgorač Zdenka Vukomanović je između ostalog istaknula.

„Ovo je jedan prekrasan događaj za djecu i pokazuje koliko su aktivna, koliko su sretna, kreativna, maštovita u izradama svih ovih pomagala za navijanje. Djeca su se natjecala u rukometu, nogometu, košarci, trčanju štafete i mnogih drugim sportskim disciplinama. Podršku malim sportašima dali su i veliki sportaši te se zahvaljujem na dolasku rukometašima RK Nexe jer kad mali vide velike i još pogotovo poznata lica s televizije onda imaju još više energije za igranje i navijanje. Našoj djeci je veliko zadovoljstvo kada se mogu družiti i razgovarati u svojoj dvorani s vrhunskim sportašima. Zahvaljuem se još jednom ovom prilikom našim rukometašima Vedranu Zrniću i Halilu Jaganjcu kao i cijelom rukometnom klubu RK Nexe ”

 

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji