„Rekorder” zaustavljen u Velimirovcu
21/11/2019

Kako doznajemo iz PU osječko baranjske u protekla 24 sata na području ove policijske uprave evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna osoba je teže i jedna lakše ozlijeđena. Preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreća, jedna na području Belog Manastira, jedna na području Đakova i jedna na području Našica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAJučer, 20. studenog na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su pet vozača, od čega je kod tri vozača osobnog automobila i dva vozača bicikala utvrđena koncentraciju alkohola u krvi.

U Velimirovcu u 15,15 sati, policijski službenici zaustavili su bicikl kojim je upravljao 48-godišnji hrvatski državljanin iz Velimirovca. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola u krvi od 4,21 grama po kilogramu.

 

Ukrao digitalnu vagu

U noći 19. na 20. studeni u Novoj ulici u Kitišancima, nepoznati počinitelj preskočio je ogradu voćnjaka i provalio u metalni kiosk vlasništvo 66-godišnjeg hrvatskog državljana. Iz kioska je ukrao digitalnu vagu i više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Pročitajte još