Rekonstrukcija kolnika i oborinske odvodnje Vukovarske i Mlinske ulice u Budimcima
09/10/2019

Općina Podgorač je putem Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja na objavljeni javni poziv za sufinanciranje projekata prema programu održivog razvoja lokalne zajednice u 2019. godini i poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2019. godini prijavila projekte „Rekonstrukcija kolnika i oborinske odvodnje Vukovarske ulice i Mlinske ulice u naselju Budimci”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKonkretno radi se o nerazvrstanim cestama u vlasništvu Općine Podgorač. Planirana vrijednost projekata iznosi ukupno oko 2.000.000,00 kuna, a na natječajima su Općini Podgorač odobrena financijska sredstva u iznosu od 541.000,00 kuna. Shodno tome Općina Podgorač je u svom Proračunu za 2019. godinu osigurala vlastita financijska sredstva u iznosu od 1.500.000,00 kuna, te provela postupak javne nabave. Nakon provedenog postupka i odabira najpovoljnije ponude Općinski načelnik Općine Podgorač gosp. Goran Đanić sa tvrtkom GRAVIA d.o.o. iz Osijeka zaključio Ugovore o izvođenju radova na rekonstrukciji kolnika i oborinske odvodnje Vukovarske ulice i Mlinske ulice u naselju Budimci.

Općinski načelnik Goran Đanić izrazio je zadovoljstvo odobrenim sredstvima, te napomenuo da su predloženi projekti vrlo značajni za Općinu Podgorač, jer će se rekonstrukcijom kolnika i oborinske odvodnje u Vukovarskoj i Mlinskoj ulici znatno poboljšati komunalna infrastruktura, a mještanima osigurati bolji uvjeti života.

Pročitajte još