Razotkriveni počinitelji više kaznenih djela
10/01/2019

Razotkriveni počinitelji više kaznenih djela

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dva maloljetnika počinila tri kaznena djela teška krađa na području Belišća. U prosincu 2018. godine i siječnja počinitelji su provalili u obiteljsku kuću, prodavaonicu i dvije pekare te ukrali novac, prehrambene artikle i alkoholna pića, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Nesreća na radu

U prodavaonici u Valpovu u poslijepodnevnim satima 9. siječnja, prilikom rada na električnom stroju za mljevenje mesa djelatnik nije koristio alat, već je gurnuo ruku u stroj. Došlo je do odsijecanja dijela kažiprsta. Pružena mu je liječnička pomoć. Utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozlijede. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Rezultati akcije „Mir i dobro“

Na području Policijske uprave osječko – baranjske, od 15. prosinca 2018. do 8. siječnja 2019. godine, provedena je akcija „Mir i dobro“. Osnovni je cilj akcije, koju Ministarstvo unutarnjih poslova provodi od 1993. godine, smanjiti neželjene posljedice, prvenstveno ozljeđivanje djece i mladih te nastanak materijalne štete. U vrijeme provođenja akcije nismo evidentirali niti jedno ozljeđivanje osoba uslijed rukovanja i od posljedica eksplozije pirotehničkih sredstava. Policijski su službenici oduzeli ukupno dva komada oružja i devetnaest komada raznog streljiva. Tijekom trajanja akcije, zbog počinjenog prekršaja, nadležnom državnom odvjetništvu prijavljena je jedna punoljetna osoba.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna je osoba teže, a dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostale četiri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje, Donjeg Miholjca i Belišća.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji