Razotkriveni počinitelji kaznenih djela
09/07/2019

Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske završeno je kriminalističko istraživanje nad jednom osobom te se sumnja da je 44-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo krađa. U prijepodnevnim satima 28. lipnja u prodavaonici u Ulici kneza Trpimira u Osijeku pokušala je ukrasti razne artikle vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProvedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio pet kaznenih djela teška krađa i jedno kazneno djelo računalna prijevara. Tijekom svibnja, lipnja i srpnja 39-godišnjak je provalio u obiteljske kuće Valpovu, Osijeku i Strizivojni. Ukrao je novac i nakit. Vlasnicima je nastala ukupna materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Tijekom prijepodnevnih sati 28. lipnja u trgovačkom centru u Osijeku ukrao je novčanik s dokumentima i bankovnim karticama. Na bankomatu je ukradenom karticom podigao više tisuća kuna. Nadležnim državnim odvjetništvima podnesena su posebna izvješća.

 

Zaključajte vrata svoje kuće

Nepoznati je počinitelj, između 29. lipnja i 6. srpnja, iz prostorija otključane obiteljske kuće u Planini u Belom Manastiru ukrao opremu za vuču konja. Vlasniku je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su se dogodile na područjima Osijeka, Baranje, Đakova, Belišća i Našica. U dvije nesreće jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena. Preostale četiri za posljedicu su imale materijalnu štetu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji