Razotkriven počinitelj krađe
17/07/2019

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske završeno je kriminalističko istraživanje nad jednom osobom te se sumnja da je 17-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Mladić je u jutarnjim satima iz trgovačkog centra u Osijeku ukrao više proizvoda čime je tvrtki pričinio materijalnu štetu u iznosu od više tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu za mladež dostavljeno je posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProvalio u vodocrpnu stanicu i ukrao slavine

U periodu od 7. lipnja do 16. srpnja, nepoznati je počinitelj provalio u objekt vodocrpne stanice u blizini Petlovca iz kojeg je ukrao dvije slavine čime je tvrtki pričinio materijalnu štetu u iznosu od više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Požar na traktoru

U jutarnjim satima, 16. srpnja, na poljskom predjelu u blizini Kućanaca tijekom izvođenja radova iz neutvrđenih razloga došlo je do samozapaljenja traktora kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Beničanci. Nastala materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu dostavljeno je izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Sve prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka.

Jučer, 16. srpnja na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su 4 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (2 vozača osobnog automobila i 2 vozača bicikla). Najveću prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su u 13,18 sati u Svetom Đurađu, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 2,63 grama po kilogramu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji