Radionica za poljoprivrednike “Budi eko”
30/11/2019

Hrvatski savez udruga ekoloških proizvođača poziva poljoprivrednike koji žele pokrenuti ekološku proizvodnju, bilo da već imaju konvencionalno gospodarstvo ili tek započinju, na radionicu “Budi eko”. Radionica se odvija 5.12. od 17:00h do18:30h u velikoj dvorani paviljona 6 Zagrebačkog velesajma u sklopu Sajmova hrane i zdravog življenja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAAna Marušić Lisac iz kontrolnog tijela Biotechnicon i Robert Poturica, ekološki proizvođač i predsjednik HSEP biti će tu da vam razjasne sve nedoumice i prikažu cijeli proces pokretanja i vođenja ekološkog imanja. Radionica se odvija u sklopu projekta Raznolikost je održiva kojeg financira Grad Zagreb.

Ekološki proizvodi sve su traženiji i na domaćem, a posebno na europskom tržištu. Ekološka poljoprivreda nudi praktične održive modele razvoja naših lokalnih zajednica pa tako i cijele Hrvatske poštujući ljudski rad i prirodu, agroekosustave u njihovoj punoj raznolikosti te se zalaže sa stvaranje pravednijih tržišnih odnosa. Ona nipošto nije povratak na staro nego teži primjeni najsuvremenijih inovativnih rješenja. Zato smatramo da ima velike potencijale i pozdravljamo svakog novog proizvođača.