Radionica za djecu u Knjižnici
24/05/2018

Radionica za djecu u Knjižnici

Preplatite se
TV Našice

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice organizirala je jučer posljednju radionicu “Stvaram, učim, igram se” pod nazivom “Plesna haljina žutog maslačka” u sklopu projekta ” Volonterska platforma “STAV Našica” – standardizacija temelja anticipativnog volonterstva Našica”. Radionica je ovoga puta održana u prirodi, ispred Dvorca Pejačević.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOdgojiteljica Valentina Stanković Dervić radionicu je započela čitanjem slikovnice Sunčane Škrinjarić „Plesna haljina žutog maslačka“ nakon čega su djeca oslikavala prozirnu foliju cvijećem, livadom, suncem, kukcima i ostalim životinjama i biljkama koje su spominju u pročitanoj slikovnici. Djeca su upotrebljavala akrilne tempere raznih boja.

Radionica za djecu u Knjižnici

Nakon što su točno odgovorili na postavljena pitanja o priči iz slikovnice, ravnateljica Silvija Šokić svakom je djetetu poklonila slikovnicu, a volonterki, odgojiteljici valentini Stanković Dervić zanimljivu knjigu.

Djeca su se počastila keksima i sokom te je i posljednja radionica” Stvaram, učim, igram se” u sklopu projekta ” Volonterska platforma “STAV Našica” – standardizacija temelja anticipativnog volonterstva Našica” završena.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji