Računalna prijevara
30/05/2020

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u vremenu od 19. do 30. travnja u Dardi, nepoznati počinitelj je uporabom izgubljenog stickera bankovne kartice vlasništvo 46-godišnjeg hrvatskog državljana iz Uglješa, izvršio beskontaktno plaćanje u više trgovačkih radnji. Oštećenom vlasniku nastala je materijalna šteta veća od petsto kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao robu iz kamiona

U utorak 21. travnja, od 21 do 23,30 sati, nepoznati počinitelj ušao je u ograđeno dvorište tvrtke u Dardi, gdje je nasilno otvorio zaključani tovarni prostor jednog od parkiranih kamiona. Nepoznati počinitelj je iz tovarnog prostora kamiona ukrao više od 10 kartonskih kutija s mješovitom robom namijenjenoj daljnjoj prodaji u trgovinama. Tvrtka iz Darde oštećena je za više od 2000 kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Pronašla ručnu bombu M-91

Jučer, 29. svibnja, u Bistrincima, 32-godišnjakinja je tijekom čišćenja prostorija kuće pronašla ručnu bombu M-91. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko-baranjske bombu je s mjesta pronalaska na siguran način izuzeo.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok su preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu imale materijalnu štetu, Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće te po jedna na području Đakova i Belišća.

Pročitajte još