Prvi smo zavirili u novoizgrađenu zgradu Doma zdravlja
25/11/2020

Završeni su radovi dogradnje novog objekta Doma zdravlja u Našicama u vrijednosti 4.638.752,24 kune koji su provedeni u sklopu Projekta „Dostupnija primarna zdravstvena zaštita na području cijele Osječko – baranjske županije“. S voditeljicom odsjeka za kvalitetu poslovnih jedinica Našice i Đakovo, Ljerkom Nekić, prije službenog otvorenja, danas smo ekskluzivno prvi ušli u nove prostore u kojem se nalaze ordinacije opće medicine, ginekologije, medicine rada, psihologije, kao i prostor za potrebe edukacije te patronažne zdravstvene zaštite.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKako nam je rekla Ljerka Nekić danas je pribavljena pravomoćna uporabna dozvola za korištenje objekta. „Dom zdravlja Našice je krenuo s ovim projektom, no, zbog spajanja Domova zdravlja sada je objekt u vlasništvu Doma zdravlja Osječko – baranjske županije. Objekt je namijenjen primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a trenutno zbog situacije oko Covida-19, Stožer civilne zaštite Osječko – baranjske županije donio je odluku o davanju ovog objekta u privremeno korištenje Općoj županijskoj bolnici Našice pri čemu će se oni organizirati kako bi taj prostor što bolje iskoristili.” – izjavila je Ljerka Nekić.

 

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=5 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=3388556771193778 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]