Provalnici su sinoć bili vrlo aktivni
21/05/2019

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj, u noći s 19. na 20. svibnja, provalio u prodavaonicu u Vukojevcima i ukrao više desetaka šteka cigareta i kasu s više od deset tisuća kuna. Također u noći s 19. na 20. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u Kneževim Vinogradima i iz unutrašnjosti ukrao više stotina kuna, nekoliko litara vina, mobitel i više desetaka kutija cigareta. Nakon toga je provalio u drugu trgovinu u Kneževim Vinogradima i iz blagajne u unutrašnjosti trgovine ukrao više stotina kuna.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANepoznati je počinitelj tijekom noći s 19. na 20. svibnja provalio u skladišne prostorije i prostorije za čistačice željezničke postaje na području Osijeka te se udaljio ne otuđivši ništa. Nepoznati je počinitelj pokušao je provaliti u prodavaonicu mješovite robe u Kuševcu, nakon čega se udaljio ne otuđivši ništa. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Ukrali parfeme

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 22-godišnji, 27-godišnji i 19-godišnji hrvatski državljani u prodavaonici u Ulici Josipa Reihl – Kira u Osijeku 19. svibnja ukrali više od pet komada parfema i time pričinili materijalnu štetu od više tisuća kuna. Nadležnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Naplatio ličilačke radove koje nije obavio

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 59-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krivotvorenje službene ili poslovne isprave. U rujnu 2016. godine 59-godišnjak je, kao odgovorna osoba u tvrtki, sačinio nevjerodostojni račun za izvršenje ličilačkih radova u tri stana u stambenoj zgradi u Osijeku, iako je znao da radovi nisu završeni. Račun je predao na naplatu upravitelju zgrade, koji je 28. rujna 2016. godine s računa pričuve zgrade obavio plaćanje ispostavljenog računa u iznosu većem od pet tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Tanjurom oštetila automobil

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 82-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Naime, 3. svibnja 82-godišnja hrvatski državljanka je na auto 46-godišnjeg državljanina, parkiranom u dvorištu obiteljske kuće, bacila keramički tanjur. Na krovu automobila nastali su udubljenje i ogrebotine. Materijalna šteta iznosi više od tisuću kuna. Protiv 82-godišnje hrvatske državljanke nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. Sve nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Dvije su se dogodile na području Osijeka, dvije na području Belog Manastira.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji