Provalio u ugostiteljski objekt
11/10/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u noći, 9. na 10. listopada, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalilo je u ugostiteljski objekt iz kojeg je ukrao novce i cigarete. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKrađe

U vremenu 8. na 9. listopada, u Osijeku, u Prenjskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz dvorišta ukrao više komada raznog namještaja. Za nepoznatim počiniteljem se traga. U petak, 9. listopada, u Osijeku, u Parku Kralja Petra Krešimira nepoznati počinitelj je ukrao torbu s mobitelima. Za nepoznatim počiniteljem se traga. Vlasnicima 79-godišnjem i 50-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

 

Požar na traktoru

Jučer, 10. listopada, oko 23,20 sati, u Čepinskim Martincima, u dvorištu obiteljske kuće, zapalio se parkirani traktoru. Do požara je došlo uslijed eksplozije akumulatora. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čepin, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasnici 58-godišnjoj hrvatskoj državljanki iz Čepina nastala je materijalna šteta oko 75 000 kuna.

 

Požar u obiteljskoj kući

Danas, 11. listopada, oko 3,30 sata, u Branimirovcu, u obiteljskoj kući došlo je do dimljenja stropne grede uslijed pregrijavanja od dimnjaka. Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice spriječili su izbijanje požara, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Nastala je materijalna šteta oko 100 kuna.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a na području Đakova i Belog Manastira po dvije prometne nesreće.

[TheChamp-FB-Comments]