Provalio u trgovinu
05/09/2019

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske dana 3. na 4. rujna, u Donjem Miholjcu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu iz koje ukrao novac. Vlasniku je nastala materijalna šteta više od četiri tisuće kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPolicija pronašla duhan u automobilu

U poslijepodnevnim satima 4. rujna u ulici I. G .Kovačića, u Osijeku policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili su osobni automobil s kojim je upravljala 43-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka. Pregledom vozila policijski službenici pronašli su i uz potvrdu oduzeli više od dvadeset kilograma duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija RH.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske i događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, a u četiri prometne nesreće nastala je materijalna šteta. Tri su se dogodile na području Osijeka te jedna na području Đakova i Belišća. Na području PU osječko – baranjske u prometu su evidentirana dva vozača koja su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Pročitajte još