Provalio u prodavaonicu
07/11/2019

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u noći s 5. na 6. studenoga na Trgu Slobode, u Osijeku nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu. Iz prodavaonice ukrao je nekoliko stotina kuna i više stotina kutija cigareta. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASARačunalna prijevara

Nepoznati je počinitelj na za sada neutvrđeni način došao u posjed bankovne kartice 30-godišnjeg hrvatskog državljanina. Koristeći karticu 30-godišnjaka počinitelj je 5. studenog putem interneta obavio kupovinu u iznosu od više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

I ovom prilikom podsjećamo građane da svoj tajni PIN broj ne nose zajedno s bankovnim karticama ili da ga ne zapisuju na njih. Na ovaj način tajni PIN broj je dostupan drugim osobama te olakšava počinjenje drugog kaznenog djela i povećava već nastalu materijalnu štetu.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, a u četiri prometne nesreće nastala je materijalna šteta.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji