Provalio u obiteljsku kuću
21/11/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u noći s 18. na 19. studenog, u Donjem Miholjcu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao puške, pištolj i lovačku opremu. Vlasnicima 33-godišnjem i 69-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta oko 150 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao gorivo iz teretnog automobila

U noći s 19. na 20. studenog, na parkiralištu odmorišta Beketinci, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva teretnog automobila iz kojeg je ukrao oko 400 litara diesel goriva. Tvrtki je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

 

Ukradene sekundarne sirovine

U vremenu od 19. do 20. studenog, na području Našica, nepoznati je počinitelj provalio u skladište tvrtke iz koje je ukrao oko 2 tone sekundarnih sirovina. Vlasniku tvrtke nastala je materijalna šteta oko 50 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

 

Požar na osobnom automobilu

Danas, 21. studenog, oko 2 sata, u Selcima Đakovačkim, došlo je do zapaljenja osobnog automobila u dvorištu obiteljske kuće. Vlasnik vozila 30-godišnji hrvatski državljanin požar je ugasio. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala materijalna naknadno će se utvrditi. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

 

Prometne nesreće na području pu osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri osobe su zadobile lake tjelesne ozljede, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Belog Manastira i jedna na području Našica.

[TheChamp-FB-Comments]