Provalio u obiteljsku kuću u Našicama
16/07/2019

Provalio u obiteljsku kuću u Našicama

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u vremenu od 8. do 15. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Našicama iz koje je ukrao daljinske upravljače od garažnih vrata, nekoliko ključeva obiteljske kuće i ključeve osobnog automobila. Vlasniku je time pričinjena materijalna šteta u iznosu od više stotina kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASARazotkriveni počinitelji kaznenih djela

Završeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe te se sumnja da su 22-godišnji i 30-godišnji hrvatski državljanin počinili kazneno djelo razbojništvo. U jutarnjim su satima, 29. siječnja, iz trgovine u Osijeku, uz prijetnju prodavačici, ukrali nekoliko tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je i da je isti 22-godišnjak tijekom noći s 23. na 24. lipnja provalio u pekarnicu u Osijeku u kojoj je iz blagajne ukrao novčani polog u iznosu od više stotina kuna, više desetaka bočica sokova i razne kolače pričinivši štetu tvrtki u iznosu većem od tisuću kuna. Nadležnim državnim odvjetništvima dostavljena su posebna izvješća.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna je osoba teže i jedna lakše ozlijeđena. Preostalih pet nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Donjeg Miholjca, te po jedna na području Našica i Đakova.

Jučer, 15. srpnja, na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili dva vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveću prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su u 09,35 sati u kada su u Ulici Josipa Jurja Strossmayera, u Osijeku, zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 1,86 grama po kilogramu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji