Provalio u naplatne uređaje autopraonice
04/04/2021

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u noći s 2. na 3. travnja, u Đakovu, nepoznati počinitelj provalio je u više naplatnih elektronskih uređaja autopraonice, iz kojih je ukrao više stotina žetona za pranje vozila te veću količinu kovanica i papirnatog novca. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 3000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao alkoholna pića

U noći s 2. na 3. travnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu mješovite robe i ukrao više od 150 bočica raznih alkoholnih pića. Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta oko 2000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osobe lako tjelesno ozlijeđene, a u jednoj prometnoj nesreći dvije osobe su teško tjelesno ozlijeđene. Preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, na području Belog Manastira dvije prometne nesreće i po jedna prometna nesreća dogodila se na području Našica i Đakova.