Provalio u benzinsku postaju
25/10/2018

Provalio u benzinsku postaju

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj, tijekom noći s 23. na 24. listopada u Magadenovcu provalio u skladišni prostor benzinske postaje te ukrao oko 70 litara motornog ulja i druge artikle. Pričinjena je ukupna materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna, a za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Pronađen kradljivac bicikla

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20 – godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Naime, počinitelj je 23. srpnja u Osijek u Ulici kralja Trpimira ukrao zaključani bicikl vlasništvo 18 – godišnjakinje. Nadalje, počinitelj je 17. kolovoza u Osijeku u Ulici Martina Divalta ukrao bicikl vlasništvo 25 – godišnjakinje. Vlasnicama je pričinjena ukupna materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su lakše ozlijeđene dok je šest prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.

Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Grada Osijeka, a po jedna na području Đakova i Našica.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji