Provala u trgovinu
27/06/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 26. lipnja, oko ponoći, u Dardi, nepoznati počinitelj je provalilo u trgovinu iz koje je ukrao nekoliko desetaka kutija cigareta, alkoholnog pića i mesnih proizvoda. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProvalio u sportski klub

Jučer, 26. lipnja, u noći, na području Punitovaca, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije sportskog kluba i ugostiteljskog objekta iz kojeg je ukrao krompesor, aparat za kavu, kuhalo, glazbenu liniju i novčani polog. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Požar u obiteljskoj kući

Jučer, 26. lipnja, oko 1 sat, u Belom Manastiru, došlo je do požara na pomoćnim prostorijama obiteljske kuće. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog kratkog spoja produžnog električnog kabla na koji je bio spojen zamrzivač. Nastali požar proširio se na kuhinjske elemente, štednjak i namještaj koji su u cijelosti izgorjeli. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Belog Manastira. Vlasnici 32-godišnjoj hrvatskoj državljanki nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće o događaju.

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede, a sedam prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, na području Belog Manastira dvije prometne nesreće, a na području Đakova i Belišća dogodila se po jedna prometna nesreća.

Pročitajte još