Provalio u skladište prodavaonice na području Podgorača
11/02/2019

Provalio u skladište prodavaonice na području Podgorača

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u noći sa 7. na 8. veljače nepoznati je počinitelj provalio u skladište prodavaonice na području Podgorača. Počinitelj je ukrao nekoliko stotina šteka raznih cigareta i novac, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Policija razotkrila počinitelje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnji hrvatski državljanin i dijete počinili kazneno teška krađa. U večernjim satima 6. veljače ušli su u prostorije obiteljske kuće u Koški te ukrali novac i nakit, dok se vlasnica nalazila u kući, a vlasnik bio u dvorištu. Kada ih je vlasnik zatekao, od njega su zatražili PVC boce. Iskoristili su njegovu nepažnju i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Sumnja se i da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Tijekom rujna 2018. godine 29-godišnjak je u trgovačkom centru u Valpovu u PVC vrećicu spremio nekoliko alkoholnih pića, vrijednosti nekoliko tisuća kuna te ih odnio do info pulta. Kasnije je s info pulta preuzeo vrećicu te se udaljio, ne plativši ništa.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnesena su posebna izvješća.

 

Pronašao granatu

U prijepodnevnim satima 10. veljače građanin je u kanalu u blizini mjesta Draž pronašao minobacačku granatu iz Drugog svjetskog rata. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu uništio je granatu na mjestu pronalaska.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvadeset dvije prometne nesreće. U četiri prometne nesreće jedna je osoba teže, a tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih osamnaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Deset se dogodilo na području Osijeka, po pet na područjima Baranje i Đakova, a dvije na području Belišća.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji