Proslavljen uspjeh NK Šipovac
30/05/2020

Jučer se na Šipovcu odigrala revijalna utakmica povodom plasmana NK Šipovac u viši rang natjecanja. Prošlogodišnji pobjednici lige nogometnog središta Našice plasirali su se u 2. županijsku nogometnu ligu. Revijalno se zaigrala utakmica s veteranima UDD Našice nakon koje je uslijedila dodjela medalja i pehara za ostvareni rezultat u protekloj godini te zakuska i proslava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA“Održali smo ovu utakmicu kako bi proslavili prije svega osvajanje prvog mjesta, ali i ponovni početak igre nakon dužeg vremena neigranja i nedruženja. Nismo odigrali taj drugi dio polusezone, ali uvjeren sam da smo svojom igrom u prvom dijelu pokazali svima kako apsolutno zaslužujemo tu poziciju.” – rekao je predsjednik NK Šipovac, Franjo Božiček.

Trener prve momčadi Saša Klaban zahvalio se svima koji su došli pozdraviti ovaj sportski uspjeh te posebno Franji Božičeku koji je sa svojom ekipom u prvom dijelu sezone osvojio prvo mjesto uvjerljivo bez ijednog poraza. “Meni je pripala ta čast da dođem u polusezoni. No, slijedom okolnosti, nažalost, nismo odigrali niti jednu utakmicu, ali rezultat prvog dijela polusezone je potpuno zaslužen.” – izjavio je Saša Klaban te se osvrnuo na daljnje planove rekavši kako će se momčad pojačati s dva, tri igrača u sljedećoj sezoni te će tako biti još konkurentniji.

 

Pročitajte još