Prometna nesreća u Beljevini
18/10/2019

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Tri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Našica i Đakova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAJučer, 17. listopada, na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su dva vozača osobnih automobila koja su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su u 00,15 sati, kada su u Markovcu Našičkom zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin iz Našica, uz prisutnost alkohola u krvi od 0,80 grama po kilogramu. Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 00,25 sati u Budrovcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Sudioniku prometne nesreće, 51-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Budrovaca, vozaču osobnog automobila, evidentirali smo prisutnost alkohola u krvi od 1,76 grama po kilogramu.

U 19,30 sati u Beljevini se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Sudioniku prometne nesreće, 38-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Beljevine, vozaču osobnog automobila, evidentirali smo prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu.

 

Ukraden bicikl

Tijekom prijepodnevnih sati 12. listopada nepoznati je počinitelj iz stubišta stambene zgrade u Bosutskoj ulici u Osijeku ukrao bicikl. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Očevidom utvrđen uzrok požara u Kopačevu

Jučer, 17. listopada, policijski službenici, u suradnji s inspektorima zaštite od požara, obavili su očevid na mjestu požara koji je izbio oko 16 sati 16. listopada na seoskom imanju u Kopačevu.

Očevidom i prikupljenim informacijama utvrđeno je da je do požara došlo zbog tehničkog uzroka. Uslijed proboja izolacije na električnom vodiču u dijelu konstrukcije između prizemlja i kata na zapadnoj strani kuće došlo je do kratkog spoja na električnom vodiču. Zapalila se njegova izolacija, a plamen se proširio na gorive dijelove u neposrednoj blizini (drvena konstrukcija kuće s krovištem od trske). Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

Foto: ilustracija

Pročitajte još