Profesorice promovirale učenje sa zadovoljstvom
14/10/2019

Profesorice promovirale učenje sa zadovoljstvom

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice uvelike sudjeluje u kvalitetnom usavršavanju stranih jezika, pa su tako profesorice stranih jezika, Mirjana Rajić i Adrijana Rajić, sudjelovale na stručnom usavršavanju u sklopu Erasmus+ projekta od 4. do 8. listopada 2019. godine. Naziv projekta bio je „Lernen mit Spaß – Unterrichten mit modernen Lernmethoden“, što bi u prijevodu značilo „Učenje sa zadovoljstvom – poučavanje suvremenim metodama učenja”. Domaćin skupa bila je Španjolska, a ostali partneri sudionici bili su iz Italije, Poljske i Mađarske, s tim da je svaka od zemalja imala po dva predstavnika nastavnika i stručnog osoblja.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProfesorica savjetnica njemačkog jezika, Mirjana Rajić, na temu „WebQuest u nastavi stranih jezika” održala je edukativno predavanje i radionicu, dok je profesorica mentor Adrijana Rajić kroz predavanja i radionicu na temu „Primjeri dobre prakse” s kolegama podijelila vlastita iskustva.

Osim predavanja i radionica, naše profesorice sudjelovale su i u nastavi njemačkog jezika, a zatim su posjetile državnu školu za učenje stranih jezika, s naglaskom na njemački jezik. Nakon toga, sa koordinatoricama projekta, dogovorile su detalje predstojećih aktivnosti, te su utvrdile datume ostalih mobilnosti. Osim rada u školi domaćina IES AS Legoas u gradu Ourense, mobilnost je uključivala i obilaske kulturno – povijesnih znamenitosti grada i okolice.

Foto: Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice

Pročitajte još