Na predsjedničkom mjestu DND-a Našice i dalje Darija Vlajnić
26/03/2019

Na predsjedničkom mjestu DND-a Našice i dalje Darija Vlajnić

Preplatite se
TV Našice

U Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice okupili su se članovi DND-a Našice te svi partneri i simpatizer ovog aktivnog društva kako bi sudjelovali u izbornoj skupštini na kojoj se biralo novo vodstvo. Jednoglasno su prihvaćeni svi prijedlozi novih članova, a većina njih zapravo je dio starog predsjedništva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATako je novo stara predsjednica i dalje Darija Vlajnić koja nastavlja svoj radi dug već 10 godina, za potpredsjednicu izabrana je Marina Lazar, tajnicu Nataša Filipović i blagajnicu Mira Kovač. Novi Izvršni odbor čini Darija Vlajnić, Marina Lazar, Mira Kovač, Nataša Filipović, Tihana Perković, Violeta Zebić i Milan Papučić, a Nadzorni odbor Branka Hajek, Tanja Kozina, Nikolina Jakovljević i likvidator Mira Kovač.

Okupljenima se obratila predsjednica koja je najavila rad jednakim tempom te održavanje svih dosad uhodanih radionica i događanja, a s isticanjem najbitnijih započela je i ovu skupštinu.

„Iskreno ja sam svoj mandat dala na raspolaganje članovima društva, mislim da je 10 godina za poštenje dosta, malo sam se već i umorila, a i druge su obaveze tu. Drugih kandidata nije bilo pa su me nagovorili da prihvatim i nastavim pa se nadam da ćemo svi zajedno, ne samo ja, i ovim putem čestitam novo izabranim članovima predsjedništva, biti aktivni kao i do sada. Jedina smo udruga u gradu koja se bavi ovakvim načinom rada s djecom i ja se ovim putem želim zahvaliti svim našim suradnicima i hvala vam na povjerenju.” – izjavila je ponovno izabrana predsjednica Darija Vlajnić, koja će ovu dužnost kao i ostali izabrani obnašati sljedeće dvije godine te je istaknula najbitnije aktivnosti za prošlu godinu u kojoj su sudjelovali u projektu Volontirajmo i mi, sudjelovali su u mnogim humanitarnim aktivnostima i radionicama.

„Ponosni i sretni sto smo što smo dobili nagradu Grada Našica za promicanje volonterstva, a sudjelovali smo na Smotri dječjih stvaralaštva, redovito smo održavali sve naše radionice i veselimo se što samo nastavili našu suradnju sa školama, vrtićima i udrugama iz naše okolice.” – rekla je Darija Vlajnić predsjednica DND-a Našice.

Osim novog predsjedništa izglasana je i promjena u statutu društva jer se dosadašnji naziv DRUŠTVO NAŠA DJECA NAŠICE zamijenio s Društvo „Naša djeca” Našice kako bi se usuglasili sa svim drugim društvima u Hrvatskoj.

Društvo je ovo koje postoji zbog djece, ali i za djecu tako su i ovu izbornu skupštinu upotpunili učenici Dječjeg foruma s kratkim recitacijama koje je s njima uvježbala učiteljica Ružica Belunjak.

DND je dodijelio i zahvalnice svojim suradnicima, ali i najaktivnijim i najdugovječnijim članovima volonterima. Diplome su tako dobili za uspješan rad od 1994. do 2019. najdugovječnije volonterske Branka Hajek i Mira Kovač, te od 2014. do 2019. godine Klementina Pavić Žigić i Milan Papučić.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji