Pravo vrijeme za upis u autoškolu!
30/11/2020

Nove nužne mjere Stožera civilne zaštite koje su stupile na snagu 28. 11. 2020. za sve autoškole u Republici Hrvatskoj propisuju izvođenje online nastave iz predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila. Autoškola Oprez već duži niz godina prati napredak tehnike i tehnologije kako bi korisnicima svojih usluga pružili kvalitetu koju zaslužuju. U ovo vrijeme pandemije izazvano virusom SARS-CoV-19 na prvo mjesto treba staviti zdravlje i sigurnost zaposlenika, kandidata pa samim time i njihovih obitelji. U potpunosti podržavaju ovakvu smjernicu za izvođenjem online nastave jer se time smanjuje zadržavanje većeg broja ljudi u učionici tijekom dužeg vremena što je moglo dovesti do širenja bolesti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAAutoškola Oprez će već od ovog tjedna započeti izvođenje nastave koristeći programsko rješenje Zoom što znači da će svim svojim polaznicima omogućiti kompletnu interakciju s predavačem koja uključuje video i zvuk. Predavač će iznositi gradivo putem prezentacija, prikazivati situacije skiciranjem na virtualnoj ploči, komentirati gradivo i pojašnjavati sve potencijalne nejasnoće kandidatima. Naravno, sve to će se održavati u realnom vremenu. Za praćenje nastave, polaznici samo trebaju osigurati mobitel, tablet, PC računalo ili laptop. Svejedno je što će od ovoga koristiti za praćenje tijeka nastave.

Osim spomenute aplikacije Zoom, napredak kandidata u autoškoli Oprez od 2016. godine se prati putem okruženja Moodle aplikacije. Puno truda i rada je uloženo u ovakav pristup, a to je dovelo do prolaznosti od čak 80% na ispitu iz Prometnih propisa svih kandidata koji su prvi puta pristupili testiranju. Ništa neće biti prepušteno slučaju pa su za sve navedeno osigurali i daljinsku tehničku podršku koja će sa svakim pojedinim kandidatom na vrijeme odraditi pripremu i instalaciju potrebnih programskih rješenja. Za instaliranje aplikacija i praćenje nastave nije potrebno nikakva posebna informatička pismenost, samo elementarno znanje s kojim danas gotovo svi raspolažu.

 

Za sve koji prilikom odabira autoškole gledaju prvenstveno na profesionalnost i kvalitetu preporučujemo autoškolu Oprez! Detaljne informacije koje su vezane uz poslovanje autoškole možete provjeriti na Internet stranici www.autoskola-oprez.hr. Također, možete ih nazvati i na telefon: 031/613-870 ili posjetiti na adresi: Braće Radića 26 (1. kat) Našice od ponedjeljka do petka u vremenu između 8 i 16 sati.