Poznata Našičanka poslala emotivnu video poruku s riječima ohrabrenja
08/04/2020

Ivana Plechinger, autorica knjige, radijska i TV voditeljica, Youtuberica te pjevačica ovih je dana podijelila video uradak s divnim riječima ohrabrenja u ovo nemilo vrijeme. Ova svestrana Našičanka koja već dugi niz godina živi u Zagrebu trudi se ovaj svijet činiti boljim mjestom za život, a to nam nekako ovih dana najviše i treba. Divnu i emotivnu video poruku napravila je uz pomoć svoje obitelji te prijatelja s društvenih mreža.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

U razgovoru s Ivanom saznali smo kako je došlo do nastanka videa kojeg je do sada pogledalo 60 000 ljudi.

“Kada sam krenula s izradom video uratka, primijetila sam kako će mi nedostajati materijala, te sam svojim prijateljima putem Facebooka poručila da mi pošalju sve fotografije iz mladosti s tuluma i izlazaka, putovanja, roštiljanja, koncerata te fotografije zagrljaja i poljubaca, smijanja, slavlja kako bi na taj način i oni bili dio ovog video uratka. Stiglo mi je mnoštvo fotografija od kojih sam željela što više uključiti u video, a među njima se nalaze i moje razredne fotografije.” -rekla nam je Ivana te nadodala kako joj se javilo te objavu komentiralo mnoštvo Našičana, na što je jako ponosna jer se oduvijek smatra Našičankom iako su je životni putevi odveli iz rodnog grada.

 

Ivana je autorica i bestsellera „Ono što ostaje, uvijek ljubav je” gdje nam otkriva kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako unatoč teškim životnim trenucima i traumama živjeti u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu. Nakon knjige počela je voditi i YouTube kanal u kojem svake srijede objavljuje video uratke putem kojih savjetuje ljudima kako živjeti mirnije i sretnije.

 

U nastavku Vam donosimo Ivanin emotivni video ohrabrenja. Izrazila je želju za ponovnim okupljanjem njezine generacije iz osnovne škole s kojima je nekad bila jako bliska i povezana. Ovim putem poziva sve svoje prijatelje iz 5.f razreda da joj se jave radi dogovora oko ponovnog okupljanja i oživljavanja starih uspomena.

Foto: youtube screenshot

Pročitajte još