Poziv na testiranje kandidata za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini
29/07/2020

Kandidati/kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 2. ožujka 2020. godine pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati: dana 31. srpnja 2020. godine, Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, s početkom u 8 sati. Kandidati/kandidatkinje koji su pozvani na selekcijski postupak doznat će klikom OVDJE.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKandidati/kandidatkinje moraju se pridržavati točnog vremena dolaska te poštivati pravila kućnog reda navedenog mjesta selekcijskog postupka. Kandidat/kandidatkinja koji se bez opravdanog razloga ne odazove pozivu u točno vrijeme ili ne poštuje kućni red/pravila bit će isključen/a iz natječajnog postupka.

 

Kandidat/kandidatkinja je obvezan ponijeti:
•    važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu radi provjere identiteta,
•    dvije plave ili crne kemijske olovke i jednu običnu olovku te
•   sportsku opremu (tenisice, majica kratkih rukava, sportske kratke hlače, sportske čarape, ručnik) radi provjere tjelesne motoričke sposobnosti.

 

Elementi selekcijsko – razredbenog postupka su:
•    psihologijsko testiranje
•    testiranje tjelesne motoričke sposobnosti

 

Kandidat/kandidatkinja koji ne zadovolji na nekoj od navedenih eliminacijskih provjera isključuje se iz daljnjeg postupka testiranja. Kandidat/kandidatkinja koji zadovolji sve eliminacijske provjere bit će upućen na motivacijski razgovor. Policija napominje da testiranja traju tijekom cijelog dana, stoga molimo kandidate/kandidatkinje da budu pripravni na moguću dugotrajnost postupka. Na temelju rezultata selekcijskog postupka bit će izrađena bodovna lista. Na temelju bodovne liste kandidati/kandidatkinje bit će obaviješteni o daljnjoj proceduri putem web stranice Ministarstva unutarnjih poslova te će biti obaviješteni i telefonom. MUP napominje kako je navedeno testiranje za kandidate/kandidatkinje čije molbe su zaprimljene do 10. srpnja 2020. godine. Selekcijski postupak će se odvijati sukladno preporukama nadležnih epidemioloških službi. Za eventualno potrebne dodatne informacije molimo nazovite na brojeve telefona: 01/24-26-311, 01/24-26-370, 01/24-26-305

 

Foto: arhiva