Požar u dvorištu obiteljske kuće u Našičkom Novom Selu
11/07/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 10. srpnja, oko 10 sati, u Našičkom Novom Selu, izbio je požar u dvorištu obiteljske kuće. Vlasnik kuće 67-godišnji hrvatski državljanin odložio je pepel i žar na bio-otpad, koji se zapalio. Vatra se proširila na pod šupe koji je bio posipan suhom slamom i sijenom. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društava Šaptinovci. Zbog izazivanja požara 67-godišnjaku uručeno je izvješće o počinjenom prekršaju iz Zakona o zaštiti od požara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOštetio stol i klupu

U noći s 19. na 20. lipnja u Belišću, na Obali Matije Ljubeka nepoznati je počinitelj oštetio stol i klupu. Na javnoj površini nastala je materijalna šteta veća od 21 000 kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Požar u kuhinji za dostavu hrane

Jučer, 10. srpnja, oko 18,40 sati, u Osijeku, došlo je do požara u kuhinji objekta za pripremu hrane. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo na način da se prilikom prženja hrane zapalilo ulje, kojom prilikom plamen se proširio na napu i ostale gorive kuhinjske elemente. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. Tvrtki je nastala materijalna šteta oko 20 000 kuna, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće o događaju.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće osam osoba je zadobilo lake tjelesne ozljede dok je u preostale četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta. Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka i dvije na području Našica.