Potpisan ugovor o dodjeli sredstava Sportskoj zajednici
22/01/2021

Gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Sportske zajednice Nikola Antolović potpisali su danas ugovor o dodjeli sredstava Sportskoj zajednici u vrijednosti 1 604 000 kuna koja će biti proslijeđeni sportskim kolektivima na području grada. Gradonačelnik Miletić naglasio je kako su sredstva na razini prethodne godine te se za sport ukupno izdvaja nešto više od 2 milijuna kuna.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA-Želim zahvaliti svim sportskim kolektivima koji promiču ime Grada i ono što je najznačajnije, rade s mladima, educiraju naše najmlađe i potiču jedan zdraviji način života naših sugrađana. Tu su i naši najbolji sportski kolektivi koji su na ponos grada i uveseljavaju nas svojim sportskim uspjesima – izjavio je gradonačelnik Josip Miletić i poželio svim sportskim kolektivima puno uspjeha u 2021. godini s nadom da će ova Covid pandemija omogućiti da se sportske aktivnosti nastave jer je to od izuzetne važnosti za sve sugrađane.

Predsjednik Sportske zajednice Nikola Antolović izjavio je kako su članice Sportske zajednice grada Našica usprkos nedaćama uzrokovanima Covidom-19 bile korektne, maksimalno su pomagale, participirale i komunicirale sa Športskom zajednicom.

-Rukometni i nogometni klubovi na području grada su ispunili sve što su imali zacrtano tijekom svojih prvenstava, a ostale članice su više bile u mirovanju. Međutim, usprkos tome, proračun je ostao isti te se zahvaljujem na tome gradonačelniku Našica i Gradskom vijeću – izjavio je Nikola Antolović te poželio članicama Sportske zajednice puno sreće i uspjeha u narednoj godini uz nadu da će se mjere uslijed Covida-19 ublažiti i da će krenuti sportska natjecanja.