Postavio nepripadajuće registarske pločice
07/07/2020

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Krivotvorenje isprave“. Policijski službenici 29. svibnja, u Ulici Šandora Petefija, u Belom Manastiru zaustavili su osobni automobil s nepripadajućim registarskim pločicama, kojim je upravljao 41-godišnjak. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 41-godišnjak 29. svibnja, na svoje vozilo stavio registarske pločice iako iste ne pripadaju navedenome automobilu. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProvalio u studentski dom i ukrao više od 40 LED rasvjetnih tijela

U vremenu od 3. do 6. srpnja, u Osijeku nepoznati je počinitelj provalio u skladište tvrtke u studentskom domu u izgradnji, iz kojeg je otuđio više od 40 LED rasvjetnih tijela. Tvrtki je nastala materijalna šteta veća od 40 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja intenzivno traganje za počiniteljem.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede, dok su preostalih pet prometnih nesreća za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su na području Belišća te po jedna na području Osijeka, Donjeg Miholjca i Đakova.