Policija zahvaljuje građanima, ostanite doma!
05/04/2020

Policija zahvaljuje svima koji su ostali kod kuće te poziva sve građane da brinu o svom zdravlju i slušaju savjete epidemioloških stručnjaka. Iako svaku sunčanu subotu građani koriste kako bi prošetali u prirodi, družili se u parku, trgovima i uz promenadu šetnice uz Dravu, trgovi, parkovi i šetnice ostali su prazni.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPolicijska uprava osječko – baranjska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19, sačuvati zdravlje ljudi i što prije izaći iz ove izvanredne situacije.

Policijski službenici obilazili su jučer sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti i danas. Pozivamo stoga sve građane da i ovu nedjelju provedu kod kuće i da izlaze samo ako je to nužno, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Policijska uprava osječko – baranjska zahvaljuje građanima na razumijevanju i poziva ih da čuvaju svoje zdravlju, zdravlju svojih bližnjih i šire zajednice, uz poruku: Ostanite doma!

Pročitajte još