Policija razotkrila provalnika
29/05/2019

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u noći s 25. na 26. svibnja 40-godišnji hrvatski državljanin provalio u prodavaonicu odjeće u Ulici bana Josipa Jelačića Osijeku iz koje je ukrao polog u iznosu od više stotina kuna. Nakon toga je pokušao provaliti u prostorije druge tvrtke. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAProvalio u trgovinu i ukrao cigarete

U noći s 27. na 28. svibnja nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u Bizovačkoj ulici u Josipovcu. Ukrao je više od tisuću kutija cigareta, čime je pričinio štetu vlasniku u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Dvije su se dogodile na području Osijeka, a treća na području Đakova.

Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici zaustavili su 33-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,30 grama po kilogramu. Biciklist je isključen iz prometa.

Pročitajte još