Policija razotkrila počinitelje kaznenih djela
24/06/2019

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 40-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela teška krađa. Tijekom svibnja 40-godišnjak je provalio u tri taksi vozila u Osijeku. Ukrao je mobitele i novčanike. Vlasnicima je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU svibnju je provalio i u ugostiteljski objekt u Bijelom Brdu i ukrao novčanik s nekoliko tisuća kuna. Sumnja se i da je 23-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo krađa. U poslijepodnevnim satima 22. lipnja 23-godišnjakinja je u nekoliko prodavaonica u osječkom trgovačkom centru ukrala razne odjevne predmete ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnim državnim odvjetništvima podnesena su posebna izvješća.

 

Provalili u podrum i prodavaonicu

U noći s 21. na 22. lipnja nepoznati je počinitelj provalio u podrum obiteljske kuće u Školskoj ulici u Belom Manastiru. Ukrao je trimer i ordene. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Nepoznati je počinitelj, u noći s 21. na 22. lipnja provalio u prostorije prodavaonice u Parku pobjede u Đakovu. Ukrao je cigarete, piće i razne artikle te novac. Nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Građani, zaštitite svoju imovinu

Nepoznati je počinitelj, između 21. i 23. lipnja, provalio u stan u stambenoj zgradi u Ulici Franje Krežme u Osijeku. Počinitelj je ukrao nakit i novac. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je četrnaest prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće jedna je osoba teže, a sedam je osoba lakše ozlijeđeno. Preostalih deset prometnih nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Po pet nesreća dogodilo se na područjima Osijeka i Baranje, dvije na području Našica, a po jedna na područjima Đakova i Belišća.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji