Policija razotkrila počinitelja kaznenih djela
05/02/2019

Policija razotkrila počinitelja kaznenih djela

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo teška krađa. U večernjim satima 2. veljače policijski službenici zaustavili su na području Petrijevaca teretni automobil u kojim se nalazio 20-godišnjak. Temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretragu vozila te su pronašli i uz potvrdu oduzeli nekoliko tapaciranih sjedala ukradenih iz teretnog automobila parkiranog u ograđenom dvorištu u Petrijevcima. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Požar u kuhinji obiteljske kuće

Oko 12,30 sati 4. veljače došlo je do požara u kuhinji obiteljske kuće u Ulici Vjekoslava Celestina u Sarvašu. Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed zapaljenja masnoće u posudi na štednjaku. U potpunosti je izgorjela kuhinjska napa, a nagorjeli su viseći elementi i lamperija. Vlasnici je nastala materijalna šteta od oko deset tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Ukrao auto dijelove

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela krađa. U studenom 2018. godine i siječnju 2019. godine 36-godišnjak je iz neograđenog dvorišta u Kopačevu ukrao razne auto dijelove. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su tri prometne nesreće, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, a dogodile su se na području Osijeka.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji