Policija razotkrila počinitelja kaznenih djela
10/04/2019

Policija razotkrila počinitelja kaznenih djela

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik počinio kaznena djela razbojništvo i teška krađa. Tijekom veljače provalio je u pomoćne prostorije obiteljske kuće u Ulici kralja Tomislava u Belišću te se udaljio ne otuđivši ništa. Mladić je u travnju na igralištu na području Belišća uporabom sile maloljetniku ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena su posebna izvješća.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Ukrali gorivo i piće

U noći s 8. na 9. travnja nepoznati je počinitelj ukrao više desetaka litara goriva iz radnog stroja parkiranog na gradilištu u Ivanovcu. Nastala je materijalna šteta od više stotina kuna.

U jutarnjim satima 26. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u skladište ugostiteljskog objekta u Bilju. Počinitelj je ukrao nekoliko desetaka komada raznog alkoholnog pića, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Najava pojačanih mjera u prometu

Dana 11. travnja, u vremenu od 08,00 do 13,00 sati, na području PU osječko-baranjske policijski službenici provest će pojačane mjere u prometu. Mjere će biti usmjerene na utvrđivanje prekršaja pješaka i oduzimanje prednosti pješacima od strane vozača.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU osječko – baranjske policijski službenici u prometu zatekli su četiri vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (svi su bili vozači osobnog automobila).

Najveću prisutnost alkohola utvrdili su u 10,05 sati u Josipovcu Punitovačkom, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 1,41 gram po kilogramu i koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 19,30 sati u Koški, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom u kojoj su policijski službenici kod jednog od sudionika, 45-godišnjeg hrvatskog državljanina utvrdili prisutnost alkohola u krvi od 0,53 grama po kilogramu.

Policijski službenici su u 21,50 sati u Svilajskoj ulici u Osijeku zaustavili 26-godišnjeg hrvatskog državljanina uz prisutnost alkohola u krvi od 0,58 gram po kilogramu i koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Vozač je uhićen.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Pet se dogodilo na području Osijeka, a šesta na području Našica.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji